Halastó rendszer biztonsági megfigyelése

2020.10.14

A közelmúltban az egyik román határ közelében lévő halastó rendszer megfigyelésére kaptunk megbízást. Az igen nagy kiterjedésű tórendszer szemmel tartása komoly kihívást jelent a helyszínen dolgozó személyzetnek, ezért a munkaterületen zajló mozgások figyelemmel kísérése érdekében egy 20X-os optikai zoommal felszerelt, két kamerás hordozható EcoSpy Traveler rendszer került beüzemelésre. 

A hússzoros optikai zoomtartomány segítségével nagy kiterjedésű terület ellenőrzése válik lehetővé. Az élőképes betekintés szintén komoly segítséget jelent a vadkárelhárítás kontrollálásában is. A humán felismerő képesség, az automatikus célkövetés, az auto zoom-kontroll és a valós 360 fokos forgathatóság rendkívüli rugalmasságot biztosít. Az intelligens szoftveres algoritmus pedig alacsony hibaszázalékkal járó fejlett riasztási funkciókkal támogatja az üzembentartókat.

A könnyen összecsukható és egyszerűen szállítható speciális acél állványzat segítségével lehetőség nyílik a teljes rendszer  igény szerinti gyors áttelepítésre.