Hasznos információk árajánlat kéréshez

Tisztelt Érdeklődő! Mielőtt kitöltené az alábbi árajánlat kérő űrlapunkat, kérjük olvassa át ezt a rövid ismertetőt annak érdekében hogy az Ön megfigyelési igényéhez leginkább alkalmas rendszer összeállításról tudjunk korrekt árajánlatot készíteni.

Az EcoSpy rendszerek jellemzően három fő összetevőből épülnek fel:
1. Hordozható acél állványzat - 2. Napelemes tápellátó rendszer - 3. Speciális P2P távoli elérésű biztonsági kamerák.

Egy megfigyelő rendszer ára elsősorban attól függ hogy a védeni kívánt megfigyelési terület adottságaihoz leginkább illeszkedő összeállításhoz ebből a három fő összetevőből mely modulokat milyen arányban alkalmazzuk. A legfontosabb kérdés hogy hány darab, milyen típusú, látószögű és tudású kamerával kell számolnunk a védelmi feladat ellátásához. Ennek eldöntéséhez olyan információkra van szükségünk, mint például a megfigyelni kívánt terület nagysága, adottságai, hálózati áram megléte vagy hiánya, a megfigyelés célja, intenzitása (Pld. 50x50m-es kültéri méhészet megfigyelése erdős területen. Áram és internet nem áll rendelkezésre, főként emberek, esetenként jármű mozgások megfigyelése éjjel-nappal stb.) 

  1. Amennyiben a helyszínen adott az elektromos áram, illetve nem szükséges a rendszer időnkénti áttelepítésére, ez esetben elhagyható a napelemes tápellátás és az összecsukható acél állványzat. Elég ha a kiválasztott és az általunk igény szerint felprogramozott kamerákat a megrendelő egy saját maga által felállított oszlopra felszerelve helyezi üzembe.
  2. A területen nincs hálózati áram de hosszútávú megfigyelésre van szükség, ez esetben viszont elengedhetetlen a sziget-üzemű napelemes tápellátó modul megléte. Az állványzat ekkor igény szerint lehet gyári vagy akár saját készítésű megoldás is.
  3. Ha a területen nincs hálózati áram de csak időszakos 2-3 hetes megfigyelésre van szükség (pld. vándorló méhészet), akkor a 4G mobilinternet kapcsolattal rendelkező kamerák az összecsukható állványzattal és egy munka akkumulátorral is hatékonyan kombinálhatók. Ezáltal nem lesz szükség napelemes tápellátásra, de a használat intenzitásától és a kamerák számától függően az akkumulátort kb. 1-3 hetenként újra kell tölteni.

Kérjük hogy a fentebb leírtak figyelembe vételével az árajánlat kérő űrlap Üzenet mezőjében adjon meg minden olyan fontos információt, amely segít nekünk abban hogy az Ön számára legmegfelelőbb öszzeállításról készíthessünk ajánlatot. Szíves együttműködését előre is köszönjük!Árajánlat kérő űrlap

Egyedi elképzeléséhez kérje ingyenes árajánlatunkat

Kérjük hogy az űrlap kitöltése előtt feltétlenül tanulmányozza át a fentebb olvasható fontos információkat!